EXPOSICIÓ DE RAFA MACARRÓN A LA NAVE DE SES SALINES

Bon dia, el dimarts 19 d'octubre anàrem a l'exposició de l'artista Rafa Macarrón a la Nave de Ses Salines...



 i a la platja.



Prèviament hem treballat la biografia de Rafa i hem après moltes coses sobre ell BIOGRAFIA DE RAFA MACARRÓN  .

Hem intentat no veure cap obra seva fins el dia de l'exposició per l'efecte sorpresa (malgrat alguns ja la visitaren abans).

L'espera fora del recinte va estar entretinguda per què apreciàrem les dues escultures de l'artista que hi ha a l'exterior i les meravelloses vistes des de allà dalt.





Una vegada dins, dues encantadores i expertes monitores ens guiaren per l'exposició explicant-nos moltes coses, i nosaltres també els hi diguerem unes quantes.










La penúltima activitat dins de l'exposició va ser un taller enmig de la sala on els Conillets van donar curs a la seva creativitat utilitzant les diferents tècniques que el Rafa fa servir (collage, canvi de textures,...), ajudats i assessorats per les monitores per a que el grup passés per la seva pròpia imaginació algun personatge del Rafa. 

Disposarem de materials molt variat (purpurines, aquarel·les, retoladors, colors, pegaments, diferents tipus de papers,...).

Els resultats van estar increïbles. 
 












Per últim, en rotllana, cadascú va contar quin quadre li havia agradat més i per què. 




Ara toca en classe de Arts and Crafts amb na Betty treballar les diferents tècniques.

Desprès d'un mig matí donant-lo tot... PLATJA.  
L'aigua estava espectacular, el sol lluïa, la temperatura era d'uns 23 graus i només hi havia una petita brisa que ajudava a suportar la calor. UN PARADÍS.


Esmorzar!!!!!!







Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog