PROBA ESCRITA DE CIÈNCIES: L'UNIVERS

 Bon dia, 

ja estem acabant el projecte de l'Univers; és per això que el dimarts 8 de juny farem un exercici. 

Consistirà en completar la informació de les diapositives/exercicis dels PPs que hem practicat en classe. 

Els exercicis seran de completar oracions on falten paraules, per exemple: "els moviments de la Terra són: ___________  i  _______________  (translació i rotació); despistes que han de corregir: "el Sol ens aporta foscor i fred" (El Sol ens aporta llum i calor) ; dir si són vertader o fals: "la lluna és un satèl·lit": V.

A continuació us adjunt 2 PPs on veureu de color verd el mínim de conceptes que han de saber per superar l'exercici; a partir d'aquests continguts bàsics i necessaris, poden ampliar la informació, per exemple: han de conèixer els noms dels 2 moviments que fa la Terra (informació imprescindible), però si a més saben explicar-los (sobre què giren, quant tarden...) la nota serà millor. Un altre exemple, han de saber què és una constel·lació (imprescindible), si a més saben per a què les feien i fan servir, el nom d'alguna constel·lació... millor.

1r POWER POINT

2n PP

Aquesta proba estarà inclosa dins d'un conjunt de notes per al butlletí: els experiments, la feina en grup de classe, l'esforç que fan, la participació, ...

Ja sabeu què heu de fer si necessitau qualsevol cosa.

Una abraçada ben gran,

Olivia.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog