Setmana 25 al 27 de gener

Dilluns vàrem tindre doble celebració d’aniversari! Juanjo i Raúl són un any més grossos!! Diumenge 24 de gener varen fer 7 anys!! Enhorabona!!

Vàrem començar amb dictat de paraules en català, paraules de dues i tres síl·labes senzilles que tot seguit varem fer a la pissarra. A la matèria de castellà vàrem donar una passa més enllà i realitzarem dictat d’oracions simples. Comprenen perfectament l’activitat i els ajuda a reconèixer sons i lletres. Per  continuar amb el reconeixement de lletres hem jugat a relacionar les majúscules i minúscules a la pissarra. Us deixo per aquí l'enllaç del joc que podem fer en casa.

https://www.cokitos.com/minusculas-y-mayusculas/play/ 


També vàrem fer una segona sessió de pensamats! Aquesta activitats els agrada molt, presten molta atenció als enunciats i tenen una millor pràctica de càlcul mental. Per la part del logaritme de la suma i la resta hem començat amb la suma de dues xifres! Amb operacions senzilles sense portar a partir del 10. 


Na Laia ens va fer una exposició del seu llibre “Hugo i Marta van al cole”. 

Na Emma ens va fer una exposició del seu llibre “La Margalida que té por”. 

Varem començar amb el magnific món dels animals, les seves característiques físiques, l’entorn i desplaçaments. Animals domèstics/granja i animals salvatges.


Hem continuat amb la comprensió lectora: amb petites lectures o instruccions per pintar un dibuix.

Per la banda de música hem estudiat una cançó pel dia de la pau. 

https://www.youtube.com/watch?v=07mKFx02cLs&list=RD07mKFx02cLs&start_radio=1 


Finalment, hem realitzat dues activitats pel dia de la pau: unes gotes a nivell de centre amb l’eslògan “Gota a gota fem un mar de Pau”. I a nivell d’aula hem realitzat un arc de Sant Martí amb paraules que ens fan estar en pau dins de cada color.









Fins aquí a nostra setmana i mes de gener… La próxima més i millor Potetes Blanques!!!

Famílies! tinc una pregunta… què us estimeu més, les entrades del bloc diàries o setmanals?? 

Estic oberta a propostes, envieu-me un missatge!


Us he d’informar que a nivell de centre s’ha decidit NO ser obligatori el canvi de samarreta a EF. Per evitar situacions de risc entre els alumnes. Per tant, aquest no serà un ítem d’avaluació dels alumnes. De totes maneres, aquells nens/es que necessitin canviar-se la samarreta per higiene personal ho pot fer sense problemes.


També comunicar-vos que aquest dimecres dia 3 de febrer us hem convocat a una reunió a les 17h per tractar els continguts que hem desenvolupat al primer trimestre, els que farem al segon trimestre, i per conèixer-me un poc.


Salutacions!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CHOCOMATES (05/05/23).