Primera setmana febrer

Hola families!! Aquesta setmana ha estat entretinguda… 

Hem continuat amb dictat d'oracions tant a castellà com a català i amb el joc de majúscules i minúscules de l'entrada anterior… AQUESTA VEGADA AMB LES TABLETS! (Amb l'emoció no els hi vaig fer fotos). Ha estat una experiencia súper positiva i motivadora pels alumnes.

També hem continuat amb lectures a nivell de gran grup i lectures individuals; variant lletra majúscula i minúscula (aquesta els hi costa un poc més però anem treballant a poc a poc).


Hem tingut tres exposicions aquesta setmana!!

Na súper Coti amb El murciélago

En súper Raúl amb La dent de la Carla

I na súper Maria amb El llibre dels perquès.

Tots tres ho han fet genial!!!




A l'àrea de matemàtiques hem continuat amb exercicis d'unitats i desenes, augmentat el nivell de pensamats i hem recordat les sumes de dues xifres. Aquesta vegada amb material! L'àbac els ajuda moltíssim a desenvolupar estratègies mentals.




Per la banda de naturals i socials hem introduït el terme de contaminació, què és? Com ens afecta? Que podem fer per evitar-ho?...

I també hem continuat investigant sobre els animals, aquesta vegada amb treball en grup per endevinar les imatges de la pissarra i la informació que podem treure dels animals. Com neixen? I com s'alimenten?




Finalment, la part física i artística… a educació física continuem amb desplaçaments bàsics. A música recordem el nom de les figures musicals i fem ritmes amb el nostre cos (no pot faltar una cançó de just dance!!). I a plàstica hem acabat els collages d'animals, quins artistes!!




Fins aquí la primera setmana de febrer!!🎉


Us recordem que la setmana del 8/02 al 12/02 tenim CARNAVAL!! Us adjunt el comunicat del centre:

- El dimarts 9 de febrer, els alumnes vendran emmariol·lats de
cintura cap amunt.
- El dimecres 10, s’emmariol·laran de cintura cap a baix.
- El dijous 11, Dijous llarder, aniran tots emmariol·lats i, a més, poden dur truita per esmorzar (no es podrà compartir), com és tradició a Eivissa.
- El divendres 12, els nens poden venir amb la disfressa que vulguin.

🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CHOCOMATES (05/05/23).