CARNESTOLTES!

Aquesta setmana el carnestoltes ha estat el nostre protagonista! Les Potetes Blanques han gaudit molt cada dia de la festivitat però això no ha estat motiu per deixar de banda la matèria jejeje.

Hem començat la setmana amb el nostre pensamats y sumes de dues xifres. Hem iniciat les restes de dues xifres! Alguns les veuen inclòs més fàcils que les d'una xifra😅. També hem ampliat els nostres coneixements de nombres.. arribant fins al 40 en nombre i escriptura!! Realitzant activitats d'unitats i desenes en grup i amb plastilina! Que divertides són les mates amb materials!😍



Per part de naturals i socials, hem continuat amb la conscienciació de la contaminació ambiental i influència humana. Què podem fer per evitar aquesta situació?

També hem introduït el paisatge de les Illes Balears, què és un paisatge? Com és un paisatge natural? I construït? Què podem trobar a cada tipus de paisatge?... I hem finalitzat els continguts dels animals amb vertebrats i invertebrats… Saben moltíssim sobre aquests temes!!




A les llengües hem pogut realitzar dos dictats i hem tingut cinc súper bones exposicions de llibres! 



Juanjo amb Quina col·lecció de petons!


Isabel amb El Soldadet de Plom


Javi amb Los Compas.



Miguel amb La abeja trabajadora


Hugo amb El tió dormilega


Per la part física i artística, hem realitzat ritmes corporals, hem ballat cançons de just dance, hem pintat màscares de carnaval, hem fet unes quantes cartes de San Valentín i realitzat desplaçaments bàsics (lateral, coordinació, persecució, etc) a educació física amb el pillapont, el caçador i l'aranya.





Fins aquí a nostra setmana carnavalera, la próxima setmana més!


Us deixo imatges de les disfresses de la setmana, QUINA BONA COLLA!😍😍






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CHOCOMATES (05/05/23).