Les nostres rutines d'un dia normal

 Bon dia famílies, volia mostrar-vos les rutines del grup d'un dia normal per a fer-vos una idea del que feim, més o menys, cada matí.

A l'entrada a classe, ens desinfectem les mans abans de tocar res amb el gel que hi ha en cada grup de taules.



Normalment feim assemblea on parlem de temes que ens inquieten, de dubtes, d'activitats per coneixer-nos millor...Com podem mantenir la distància de seguretat, penjam les mascaretes a la nostra taula per descansar i fer-nos escoltar millor.



A la pissarra escrivim l'agenda del dia per a donar-nos la tranquilitat de saber què anem a fer durant tot el matí; sovint no podem ratllar alguna activitat de les que hem enumerat, així que queda pendent pel dia següent o per la setmana vinent...


I ens posam mans a l'obra...Tenim una frase per controlar el descans de la mascareta: "si levantas el culo de la silla:MASCARILLA", o una altra: "mientras el culo esté en la silla, no hace falta mascarilla", perquè les taules estan col·locades per mantenir distància. Els que estan asseguts d'esquena, giren taula i cadira per poder veure la pissarra sense haver de girar el cos o el cap.


🐾🐾🐾🐾🐾

Quan anem acabant desinfectam la nostra taula, ...

ens rentam les mans...

 i esmorzam.


A vegades ens dona temps a jugar una estona fins que tothom ha acabat d'esmorzar i feim temps per sortir al pati.



Sortim al pati a passar-ho bé. Cada dia, rotant, ens toca en una part diferent: pista gran, pista petita o terra. Durant aquest temps, hi ha  moments que s'aparten del grup i del joc per a descansar de la mascareta.


A l'entrada del pati tornam a rentar-nos les mans amb aigua i sabó.


A continuació feim alguna activitat relacionada amb lectura (contam algun conte, feim una feineta relacionada amb alguna història, inventam aventures...). Aquest dimecres ja va començar n'Emma a presentar el llibre que s'ha portat a casa i ha llegit. Ens ha aconsellat llegir-nos el conte perquè diu que està entretingut. Quan passi la quarentena, el posarem a la biblioteca d'aula.



Tornam a treballar. Aquí teniu exemples d'activitats que feim:



Ens vigilem en parelles per a fer una fitxa de grafomotricitat; primer fa la feina un i l'altre vigila, després invertim la tasca; si ens despistam, el nostre company ens ho fa veure .





També jugam a fer sumes amb pinces de la roba amb números i punts.



O en grups programam el robot abella per anar d'un lloc a un altre. Avui, la darrera ronda venia amb premi: el grup que encertava sortiria 5 minuts abans al pati mentre els altres quedariem asseguts; hem guanyat tots, així que demà tots gaudirem de 5 minuts extres...


A EF penjam les mascaretes a la reixa,...




...feim activitats per escalfar, per treballar la lateralitat, destreses motores,...



...aprenem a jugar a algun joc i aprofitam els darrers 10 minuts per joc lliure. 

Entram a classe a canviar-nos de camiseta i eixugar-nos la suor. Ens tornam a rentar les mans amb aigua i sabó i cap a casa.


Com podeu veure, NO ENS AVORRIM. 

Una besada ben gran dels POTETES BLANQUES 🐾🐾🐾

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog