Bon dia a totes i tots, benvinguts al grup  de 1rB "POTETES BLANQUES", (en breu canviarem el nom al bloc). D'entre unes quantes idees, aquest és el que va triomfar.

A continuació vos present l'horari d'aquest curs. Important recordar que és molt flexible, que per raons diferents, és probable no complir-lo, per exemple ara, fins que s'acostumin a rentar-se les mans amb aigua i sabó, no podem fer dues assignatures abans del pati...Aquestos dies estem fent cada dia una tasca de llengua (escriure a l'agenda la nota dels deures) i una altra de matemàtiques (hem contat les pàgines que té cada apartat de l'agenda, hem comprovat què informació concreta podem trobar en diferents pàgines de l'agenda...) Apart d'això, comprovam al calendari quin dia és avui, escrivim la data, l'agenda del dia a la pissarra que anem esborrant segons anem fent...

El que sí heu de vigilar són els dies d'EF, dimarts i divendres, que han de portar més aigua que un altre dia i la bosseta (millor no plàstic)amb la tovalloleta per eixugar la suor i la camiseta de recanvi.


HORARI 1rB curs 2020-2021

 

DILLUNS

DIMARTS

DIMECRES

DIJOUS

DIVENDRES

(rentada mans amb gel)

9h - 10h

MATEMÀTIQUES

CASTELLÀ

MATEMÀTIQUES

CATALÀ

NATURALS

10h – 11:00h

(rentada mans amb sabó)

CATALÀ

Religió-

Valors

CATALÀ

MATEMÀTIQUES

PROJECTES

11:00h

11:30h

ESPLAI

ESPLAI

ESPLAI

ESPLAI

ESPLAI

(rentada mans amb sabó)

11:30h

12h

LECTURA

SOCIALS

LECTURA

NATURALS

LECTURA

NATURALS

LECTURA

CASTELLÀ

LECTURA

CASTELLÀ

12h - 13h

SOCIALS

MATEMÀTIQUES

MÚSICA

Anglès

 

 CASTELLÀ

13h - 14h

(rentada mans amb gel)

PROJECTES

E. Física

(rentada mans amb sabó)

 

PLÀSTICA

Anglès

 

E. Física

(rentada mans amb sabó)

 

 *Aquest horari pot estar sotmès a canvis segons les activitats, l’engrescament dels alumnes…

*Cada grup de taula té un pot de gel que utilitzen segons troben la necessitat individual i als moments de neteja de mans en grup.


Avui dijous 17 porten a l'agenda una nota de deures. La informació ampliada de la nota, per als que els seus fills o filles no li han sabut explicar del tot, és que pel dijous 24 han de portar la pàgina de "Dades personals" de l'agenda (pàg.1) omplida. La idea és que ho escriguin ells, copiant d'un full que prèviament heu fet entre tots; és molt probable que es cansin d'escriure, així que seria bona idea fer-ho en diferents moments. Si teniu alguna foto de carné genial, si no, els he dit que poden fer un dibuix d'ells mateixos com si fos una foto.

Els deures de la setmana que ve seran omplir l'horari a l'agenda i memoritzar les dades personals (per què he comprovat que hi ha nens que no saben els vostres noms, o no saben on viuen...) Però això serà per la setmana que ve, així que no ho heu de fer aquesta.

 Un saludo,

Olivia.

Recordeu que si necessitau alguna cosa em trobareu al meu correo: otrigueros@ceipsantjordi.es  o amb una nota a l'agenda.

Gràcies per tot, teniu unes filles i uns fills encantadors, obedients, educats...per menjar-se'ls. 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog