DIMARTS 7 D'ABRIL. MÚSICA


Bon dia gatets! Avui fem un repàs per les músiques del món que hem après i amb les que tant ens divertim. Explique-li als papàs i mamàs els balls que fem. I si algú s'anima, canteu i m'ho envieu.

Buenos días gatets! Hoy hacemos un repaso por las músicas del mundo que hemos aprendido y con las que tanto nos divertimos. Explicadles a los papás y mamás los bailes que hacemos. Y si alguien se anima, cantáis y me lo enviáis.

De la cançó de Kokoleoko he posat diverses versions perquè no la cantam de cap d'aquestes. La cantem a la nostra manera.

De la canción de Kokoleoko he puesto diversas versiones porque no la cantamos como ninguna de estas. La cantamos a nuestra manera.

Io sono un bambino nos encanta.




 

Alunelul és una dansa típica de Rumanía que estàvem assajant a classe. Us anavem a sorprender amb un petit recital.
Alunelul es una danza típica de Rumania que estábamos ensayando en clase. Os íbamos a sorprender con un pequeño recital. 

Havíem introduit instruments de percussió. Aquí els podeu repassar.
Habíamos introducido instrumentos de percusión Aquí los podéis repassar. 





Per demà tenc una sorpresa. He superat les meves vergonyes i ....m'he llançat a contar-vos un conte. Fins demà gatets. Love you
Para mañana tengo una sorpresa. He superado mis verguenzas y....me he lanzado a contaros un cuento. Hasta mañana gatets. Love you. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog