DIMARTS 28 D'ABRIL. LLETRES I REFERENTS.

HOLA FAMÍLIES!!!
Per començar un vídeo introductori per a l'activitat d'avui.
Para empezar un video introductorio a la actividad de hoy. 
 I després d'aquesta breu explicació...avui us demano que els gatets emplenin la graella amb les lletres de pal que falten per a què les vagin relacionant bé. Moltes són fàcils i no donen lloc a confusió, però per experiència, la d, la b, la p, la q, la g....pot fer que s'equivoquin.
Han d'emplenar a més el referent que tenim a la classe. Com la foto és d'abans de tenir-lo completat, he ficat jo les paraules que faltaven. Proveu a què les llegeixin.
Y después de esta breve explicación...hoy os pido que los gatets rellenen con las letras de palo que faltan para que vayan relacionando bien con las de imprenta. Muchas son fáciles y no dan lugar a confusión pero por experiencia, la d, la b, la p, la q la g...pueden hacer que se equivoquen o duden. 


Si no teniu impressora ho podeu fer a qualsevol full.
Si no tenéis impresora lo podéis hacer en cualquier hoja. 

Aneu jugant a llegir rètols, diaris, revistes, a trobar diferents maneres de fer les as, les es, etc. Podeu fer alguna d'aquestes propostes si veis que els hi costa. 
I canteu la cançó de l'abecedari per a què no l'oblidin. Mil gràcies per estar a l'altre costat.
Id jugando a leer rótulos, diarios, revistas, a encontrar diferentes maneras de hacer las as, las es, etc. Podéis hacer alguna de estas propuestas si veis que les cuesta. 





Y cantad la canción del abecedario para que no lo olviden. Mil gracias por estar al otro lado. 
Fins demà.
Hasta mañana. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog