REACTIVACIÓ DEL BLOC

Estimades famílies!
Ja que no ens podem veure ni disfrutar junts del dia a dia, podem estar en contacte per aquí i pel correu per a facilitar-vos materials, idees, propostes, i estar connectats. La situació és canviant a diari però ara mateix aquesta és la nostra realitat i anem a abordar-la així com vengui. Jo estaré per aquí i pel correu  (pmendez@ceipsantjordi.es)  per tots vosaltres, per a què estem més a prop, per intentar donar respostes a les necessitats educatives que els vagin sorgint als gatets i també per a què em faceu arribar les seves produccions, les seves idees, els seus pensaments, alguna foto, el que vulgueu compartir per aquí. Us animeu? Vinga gatets, podem! 
Properament us comento la proposta d'activitat, alguna feineta, etc. Si algú visita el bloc que deixi algun comentari. Gràcies! 

Estimadas familias. 
Ya que no podemos vernos ni disfrutar juntos del día  a día, podemos estar en contacto por aquí y por el correo para facilitaros materiales, ideas, propuestas y estar conectados. La situación es cambiante a diario pero ahora mismo esta es nuestra realidad y vamos a abordarla así como venga. Yo estaré por aquí y por el correo electrónico (pmendez@ceipsantjordi.es) para todos vosotros, para que estemos más cerca para intentar dar respuestas a las necesidades educativas que les vayan surgiendo a los gatets y también para que me hagáis llegar sus producciones, ideas, sus pensamientos, alguna foto..., lo que queráis compartir por aquí. ¿Os animáis? Venga gatets, ¡podemos!
Próximamente os comento la propuesta de actividad, algún trabajito, etc. Si alguien visita el bloc que deje algún comentario. ¡Gracias!
Resultado de imagen de dibujo gatos y corazones

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog